מאוהבת באל.איי
ינו 24
הסוכנת קרטר חוזרת הערב לעונה שנייה המתרחשת באל.איי, עם נבלים חדשים, גברים ונשים, וגם סיכוי לאהבה חדשה.
(אזהרה: ספוילרים)
בתחילת העונה השנייה של הסוכנת קרטר, המתרחשת בשנות ה-40 במאה ה-20 , פגי קרטר (היילי אטוול), ממשיכה לעבוד בניו יורק, כעת תחת פיקודו של תומפסון (צ'אד מייקל מאריי). חברה ליחידה, שכנראה גם היה מאוהב בה בסתר, סוזה (אנוואר ג'וקאז'), ניצל הזדמנות קידום ומונה למנהל הסניף בלוס אנג'לס. כאשר, בעיצומו של גל חום לוהט, מתגלה גופת אישה, קפואה, סוזה מבקש עזרה מחבריו בניו יורק. תומפסון שולח אליו את קרטר. עוד נתוודע למרשעת-על חדשה ול"מועצת התשעה", גוף חשאי המורכב מהאנשים החזקים ביותר בעולם, פוליטית, כלכלית וצבאית, וכמובן שהם משתמשים לרעה בעוצמתם האדירה.
"פגי נמצאת כעת במקום אחר, רגשית", אמרה אטוול. "היא כבר אינה מתאבלת על מות אהובה, סטיב רוג'רס, קפטן אמריקה. עכשיו ליבה פתוח קצת יותר לאפשרות של אהבה חדשה. המתח (הרומנטי), בינה לבין סוזה והתחושה שלו שזה לא יתפתח לשום מקום, גרמה לו להתרחק ממנה, הכי רחוק שאפשר. כשהוא מבקש עזרה בחקירה החדשה, אין לו מושג שישלחו את פגי, וכשהיא מגיעה, זה מטלטל את עולמו".
הכימיה ביניהם והמשיכה ההדדית ברורה, אבל שניהם מהססים לקדם את יחסיהם מעבר לצד המקצועי. לתמונה נכנס גבר חדש: מדען אפריקאי-אמריקאי, ג'ייסון ווילקס (רג'י איסטון). אטוול: "המעריצים יודעים שפגי מעריכה את האנדרדוג, אנשים שנלחמו כדי להשיג את מטרותיהם למרות המכשולים הקשים שניצבו בפניהם. מאוד קשה לאדם שחור, בוודאי באמריקה באותה תקופה, להגיע להישגים אישיים ומקצועיים. ג'ייסון הצליח לעשות זאת והפך למדען מבריק. פגי מזהה בו תכונות שהעריצה בקפטן אמריקה, וגם אצל סוזה. חוץ מזה, שהוא גבר נאה מאוד. ככל הידוע לי, הנשיקה הבין-גזעית הראשונה בקומיקס, הייתה של פגי וג'ייסון".
אבל, עם כל הכבוד לסיכוי לרומנטיקה, העיקר זה האקשן וקרטר ממשיכה לכסח בלי רחם כל מנוול שיעמוד בדרכה ויסכן את שלום העולם. גם העונה נמשיך להיפגש עם דוטי (ברידג'ט ריגן), הסוכנת הסובייטית הרדומה, הרצחנית. "מבלי להיכנס לספוילרים, אני יכולה לומר שפגי זקוקה לדוטי", סיפרה אטוול. "המפגשים ביניהן זה כמו משחק שחמט. מאוד נהנינו מהסצנות שלנו. יש דמיון בין דוטי לוויטני פרוסט (ווין אוורט): גם היא יפה ואינטליגנטית, מוכשרת מאוד, אבל בעצם גאון מרושע (הדמות, כלומר המראה החיצוני, לא האישיות, מבוססת על השחקנית והממציאה הדי למאר, שהייתה שותפה לפטנט בתחום שידורי הרדיו, שהיא הבסיס לטכנולוגיות מתקדמות כמו ג'י.פי.אס וסלולר). שתי הנשים האלה העדיפו את הצד האפל".