פינת הקומוניקט: מופעי מוזיקה בחוה"מ סוכות, חינם
אוק 18
(צילום: יח"צ)
בחול המועד סוכות יתקיימו אירועי מוזיקה רבים, פתוחים לקהל וללא תשלום. הזדמנות ליהנות מהופעות של אביב ויהונתן גפן בשוהם, רביד כחלני ויאמן בלוז בראש העין וחנן בן ארי ואברהם טל ברחובות.
היום ומחר, בגן המייסדים ברחובות, הופעות של אברהם טל, יואב יצחק, חנן בן ארי ואחרים. פסטיבל תימנה בראש העין, מהיום ועד יום חמישי, מציע מופעי מחול, שוק אמנים ומלאכת יד וכמובן הופעות של רמי דנוך וצלילי העוד, רביד כחלני ויאמן בלוז, מרגלית צנעני, אבנר גדסי ואביהו מדינה, חיים משה ועוד.
פסטיבל מוזות בשוהם, בגן החבל ביישוב, יתקיים מחר ומחרתיים ובו הופעות של אמנים ידועים וילדיהם: גברי בנאי ובניו אורי ובועז, מתי כספי יארח את בתו סויאן, אביב גפן יופיע עם אביו יהונתן גפן, סי היימן תארח את בנה תומר עפרון, אריאל זילבר ישיר שירים של אמו, ברכה צפירה ועוד.
בפסטיבל דרום עולה בטיילת אשקלון, מחר ומחרתיים, יתקיימו מופעי תיאטרון וקרקס לצד דוכני אמנות ויצירה והופעות של אייל גולן, עברי לידר (המארח את דקלה), סקאזי, שלומי שבת, אתניקס ועוד.