סרטים חדשים בקולנוע
אוק 01
להציל את מארק וואטני, שביים רידלי סקוט, בכיכובו של מאט דיימון, מתרחש במהלך משימה למאדים, כאשר האסטרונאוט וואטני ננטש לאחר שהצוות שלו חשב שנספה בסערה. וואטני הנועז חייב לסמוך על חושיו ועל כושר ההמצאה שלו, כדי לשרוד וכדי לשלוח מסר לכדור הארץ, שהוא עדיין בחיים. הרחק משם, אנשי נאס"א, מדענים וחברי הצוות של וואטני, מתכננים משימת הצלה נועזת וכמעט בלתי ניתנת לביצוע. עם ג'סיקה צ'סטיין וקריסטין וויג.
סטיבן פרירס ביים את התוכנית, שגיבוריה הם רוכב האופניים לאנס ארמסטרונג (בן פוסטר), וכתב-הספורט כריס או'דאוד (דייויד וולש), שחשד כי ניצחונותיו המדהימים של ארמסטרונג בטור דה פראנס הושגו בעזרת סמים אסורים. ארמסטרונג הגיב בתביעת דיבה על הפרסומים בסאנדיי טיימס, אבל וולש לא נרתע והמשיך לחתור לחשיפת האמת מאחורי הזוכה – שבע פעמים – במרוץ האופניים הקשה בעולם.
מישל מונהאן מככבת בחובשת קרבית, כרופאה הצבאית מגי סוואן, שזכתה בעיטורים על אומץ ליבה אבל כעת היא עומדת מול הקרב הקשה בחייה: לזכות באהבתו של בנה, שמסרב לדבר איתה ומעדיף להישאר עם אביו, הגרוש שלה, ואשתו החדשה.
סוף עידן התמימות מתרחש בירושלים, ב-1966 . משפחה קטנה ושקטה מתגוררת בבניין ישן במרכז העיר, שעוד לא חוברה לה יחדיו. אלי, האב, נעדר רוב שעות היום מהבית. רותי, אשתו, מבלה את רוב זמנה במיטה ואוהבת לקרוא רומנים עבי כרס. מיכל, בתם בת ה- 11, בודדה ומשועממת, מחפשת תשומת לב ועניין אצל השכנים. השקט והשלווה המדומים בבית מופרים יום אחד, כאשר רותי מחליטה לצאת מהמיטה. עם ריימונד אמסלם, יחזקאל לזרוב, חנה לסלאו והילדה יעל בן דור. ביימה: וידי בילו.
השליח הוא סרט פשע בכיכובו של ג'ון קיוזאק כג'ק, מתנקש מקצועי, דכאוני וחסר מזל, שהמאפיונר האכזר דראנגה (רוברט דה נירו), מזמן לפגישה לילית במוטל מבודד. ג'ק מוצא עצמו ממתין לבואו של המאפיונר האגדי, בחברתם של מספר טיפוסים חשודים. הוא אינו יודע שזה עומד להיות הלילה הגורלי בחייו.
דה נירו מככב גם בקומדיה המתמחה, כבן וויטאקר, אלמן בן 70 שמגלה שהחיים כגמלאי משעממים אותו. הוא מחליט לחזור לעבוד, ודווקא כמתמחה באתר אופנה שהקימה ג'ולס אוסטין (אן הת'אוויי), הצעירה והלחוצה.